Főoldal Filmek 2017 tavaszán kezdik el forgatni Ben Affleck Batman-filmjét
Filmek

2017 tavaszán kezdik el forgatni Ben Affleck Batman-filmjét

A film egyik szereplője elárulta, hogy mikor kezdik forgatni a Batman trilógia első részét.

851

A film egyik szereplője elárulta, hogy mikor kezdik forgatni a Batman trilógia első részét.

Joe Manganiello szerint, aki egyébként a film egyik rosszfiúját fogja játszani majd a filmben. A sztár állítása szerint hamarosan elkezdik forgatni a filmet. Ha hihetünk a színésznek, akkor Ben Affleck-féle Batman film jövő év elejétől forog.

Az ET Online készített egy interjút Joe Manganiello-val egészségügyi állapota miatt. A beszélgetés alatt elsősorban arra voltak kíváncsiak, hogy mi történt vele áprilisban, miért volt kórházban. Manganiello készségesen válaszolt a feltett kérdésekre. Elmondta, hogy már sokkal jobban érzi magát, és részleteket is elárult a Denevérember újabb részéről.

Nagyszerű, készek vagyunk forgatni, tavasztól forog a Batman-film.

Óriási a felhajtás a film körül, de az egészben csak annyi zavaró van, hogy olykor ellentétes hírek jelennek meg. Sokáig úgy tudtuk, hogy a film címe a The Batman lesz, melyet a rendező és író Ben Affleck egy interjúban elmondott, ám most ezt cáfolni próbálták. Az E! News interjújában finoman szólva is cáfolt mindent, és visszalépett mindentől, amit a napokban mondott a filmről. A The Batman-film bemutatója nincs olyan messze, mint sokan gondolnák, de egyhamar ne számítsunk bármiféle hírre. A rendező szeretné, ha az egész világ tudná, hogy a film még nagyon korai szakaszban van.

Ahogy már mondtam tegnap is, még nagyon sok idő van a filmig, egyhamar ne számítsunk Batman-re. Még mindig a történeten törjük a fejünket, tudjátok, megírni a szkriptet, ott van a büdzsét, és minden cuccot össze kell rakni. Valaki azt kérdezte, hogy „Mért hívod így?”, mire én azt feleltem miközben egy másik filmet reklámoztunk, hogy „Még nincs címünk a filmhez, csak The Batman-nek, vagy Batman-nek hívjuk.”. Pontosan ezt mondtam, de mindenki úgy hozta le, mintha Ben Affleck bejelentette volna a Batman-film címét.

-nyilatkozta Ben Affleck.

Egyre közelebb vagyunk ahhoz, hogy a Warner Bros. bejelentse a forgatást. Joe Manganiello színész kijelentése is ezt vetíti előre, aki a filmben Deathstroke-ot, Slade Wilson-t fogja majd játszani.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A könyvelő
Filmek

A könyvelő folytatása az Amazonhoz került

Egyelőre nem tudni, hogy a stúdióváltás okoz-e további fennakadásokat.