Főoldal Előzetesek 2017-ben érkezik a Szólít a szörny
Előzetesek

2017-ben érkezik a Szólít a szörny

A film forgalmazója módosította a Szólít a szörny bemutatóját 2017-re.

774

A film forgalmazója módosította a Szólít a szörny bemutatóját 2017-re.

A könyvadaptációk virágkorukat élik, hiszen számtalan jobb-rosszabb ifjúsági regényt láttunk már az utóbbi években megfilmesítve. Szerencsére eme cikk alanya, a Szólít a szörny, az érdekesebb ötletek közé tartozik. A dráma és fantasy elemeket ötvöző film története szerint Connornak, fiatal kora ellenére embert próbáló nehézségekkel kell szembenéznie. Az elvesztett reményt és erőt egy váratlan forrás segítségével találja meg. Egy varázslatos szörny (Liam Neeson), éjszakánként meglátogatja, és három történetet mesél neki. A negyediket azonban éppen Connortól várja, akinek ki kell mondani az igazságot, hogy visszanyerje elveszett bátorságát és vége legyen a szenvedésnek…

A Patrick Ness által írt regény alapján a filmet J.A. Bayona készítette, mely várhatóan igen megindító lesz, és nem mellesleg a motion-capture technológiával életre keltett szörny miatt a látvány sem lesz utolsó. A módosítás miatt így csak jövő év elején, azaz 2017. február 16-án lesz látható a hazai mozikban a film.

Szerző

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Baljós árnyak
Filmek

George Lucas rászólt Liam Neesonra és Ewan McGregorra a forgatáson, ne adjanak ki fénykard hangokat

A Baljós árnyak forgatásán Liam Neeson és Ewan McGregor fénykard hangokat adtak...

Sigourney Weaver
Filmek

Sigourney Weaver tisztán és érthetően fogalmazott: ennyi volt az Alien, és nem fog visszatérni

Pedig volt egy idő, amikor visszatért volna abban a bizonyos Neill Blomkamp...